Tuesday, 24 March 2015
06:40 0

persamaan atilia dan ibu dia salamiah hassan

PANAS!! PAKAIAN ATILIA TERLALU TERDEDAH SEMASA MENGGAYAKAN RAMBUTNYA!!





PANAS!! PAKAIAN ATILIA TERLALU TERDEDAH SEMASA MENGGAYAKAN RAMBUTNYA!! | Siapa tidak kenal dengan penyanyi kecil molek Atilia .

Atilia atau nama sebenarnya Raja Putri Atilia binti Raja Haron juga merupakan seorang penerbit eksekutif, penyanyi, penulis lagu, pelakon, dan dia juga merupakan seorang peragawati. 

Namun begitu , Atilia juga dilihat sebagai artis yang agak seksi dari segi penampilan dan dia sentiasa up-to-date dengan fesyennya yang tersendiri . 

Terbaru Atilia telah memuatnaik gambar rambut terkini beliau dan pakaian yang dikenakan kelihatan agak terdedah .





05:48 0

2 Foto Wisma Dato' Aliff Syukri bernilai RM25 Juta ini buat anda tercengang!

Pergh. Itu je yang kami boleh cakap! Kami agak terkesima apabila Dato Aliff Syukri menerusi laman Instagramnya memaklumkan bahawa wajahnya bakal terpampang besar di bangunan bernilai RM 25 Juta!

Lebih mengujakan lagi, wisma mewah yang memakan belanja sebanyak RM 2 juta untuk kos renovasi itu adalah hasil penat lelahnya selama ini menempuhi dugaan sebagai pengasas produk kecantikan. Salute Dato!

"Saya sedang melihat progress di bangunan baru saya..Bermula berniaga dipasar tani 2 tahun berturut-turut dan menjaja dari office ke office dan berkat sabar dan usaha dahulu…tak ada kata-kata yang boleh saya ungkapkan dgn kata-kata…hari ni adalah hari yang paling-paling bersejarah dalam hidup…saya,wife saya,team d’herbs stokis pengguna mak abah nenek kontraktor semua…

insyallah wisma yang berwarna hijau bertemakan logo @dherbsworldwide yang mempunyai rumah pengawal persendiriaan lift 4unit dan tanah persendirian seluas seekar setenggah dan size banggunan seluas 32000sq juga akan di pagar dan dilengkapi dengan power liff yg besar,sky caffe, beauty spa,dan private parking ini dlm 1 bumbungn..hhahaha ini baru lah namaya wisma bukan lot kedai biasa yg saya diami sekrang yg..

saya nak buktikan syarikat melayu bumiputra juga mampu duduk sama tinggi berdiri sama renda dengan syarikat antara bagsa yg saya contohi selamaa ini iaitu avon..syukur penat jereh saya berbaloii..saya rasa sperti berangan…..wisma ini berada di lokasi stategik ditengah bandar kota damansara daerah petaling jaya wisma bernilai rm25juta dan kos renovationya mncecah rm2juta!!saya seakan bermimpi dengan pencapaian saya pd umur 27tahun tanpa bantuan/sponser/pinjaman dr mana mana pihak.."




02:50 0

awek yang sangap

Perangai Pelik Awek Semasa Berjalan Dengan Boyfriend

Perghh! 

MAK OI ! Korang pasti terkejut kan bila nampak perbuatan awek ni? ada ke patut buat macam tu ? hahaha. Siap buat depan orang ramai pula tu. Mungkin sakit kot awek ni. Yang lelaki pun duk layan je perbuatan awek ni. Dah sayang nak buat macam mana. hahaha
 Apa kejadahnya awek ni garu bontot boyfriend dia? Adakah awek ni suka korek-korek cium? Hahahaha. Just kidding. Tapi memang tak patutla buat macam ini depan public. Agak-agak la kan? Sebab itu gambar mereka telah diambil oleh seseorang yang berada di belakang mereka dan perbuatan ini memang sangat pelik dan aneh serta janggal bagi kebanyakan orang. Lu pikir lah sendiri.


02:24 0

Inilah 8 Wanita Cantik Islam Yang Paling Kaya Di Dunia



Inilah 8 Wanita Cantik Islam Yang Paling Kaya Di Dunia3
Digg5  5  5  16K
Inilah 8 Wanita Cantik Islam Yang Paling Kaya Di Dunia – Banyak orang yang kata jika seorang wanita dilahirkan dalam keluarga yang kaya raya sekaligus memiliki paras cantik adalah sebuah keberuntungan. Jika memang demikian, maka 8 perempuan beragama Islam ini sangat beruntung. Kerana majoriti daripada mereka adalah seorang Puteri atau Ratu di negaranya masing-masing. Kecantikan Muslimah yang mereka miliki bahkan membuat mereka setanding dengan pelakon Bollywood serta Hollywood. Status sebagai keluarga kerajaan membuat mereka tampak sempurna. Dipetik daily.bhaskar.com, ini dia perempuan beruntung itu.
Inilah 8 Wanita Cantik Islam Yang Paling Kaya Di Dunia1
1. Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah
Yang Mulia Puteri Hajah Majeedah Nuurul Bulqiah adalah putri kedua sekaligus anak keempat dari Sultan Brunei Darussalam, Hassanal Bolkiah yang lahir pada 16 March 1976 (37). Kini perempuan satu putra ini telah menikah dengan Khairul Khalil, seorang pengarah sekaligus asisten eksekutif di pejabat Perdana Menteri. Majeedah dan Khalil rasmi menikah pada Juni 2007. Ayah Majeedah, Bolkiah adalah orang terkaya di dunia pada tahun 1997 silam dan dikenal akan kegemarannya akan logam emas yang berharga.
Inilah 8 Wanita Cantik Islam Yang Paling Kaya Di Dunia22. Lalla Salma
Yang Mulia Putri Lalla Salma adalah istri dari Raja Mohammed VI. Salma lahir pada 10 Mei 1978 (35) dari ayahnya yang seorang guru sekolah. Publik mengenal sosok Salma kali pertama sebagai Permaisuri Maroko sekaligus ibu dua anak. Meskipun demikian Salma tetap terlihat ramah sekalipun menjadi first lady Maroko.
Suami Salma, Raja Maroko memiliki anggaran kewangan operasional harian mencapai USD 960 ribu menurut Forbes. Disebutkan kekayaannya mencapai USD 2,5bilion
Inilah 8 Wanita Cantik Islam Yang Paling Kaya Di Dunia3
3. Hajah Hafizah Sururul Bolkiah
Si cantik Hajah Hafizah adalah putri dari Sultan Brunei Darussalam, Hassanal Bolkiah yang lahir pada 12 March 1980 (33). Seperti yang disebutkan, semenjak kecil Hafizah sudah hidup bergelimang harta karena ayahnya pernah menjadi manusia terkaya di dunia pada tahun 1997 versi Forbes. Bolkiah disebutkan memiliki kereta mewah Rolls-Royce yang dilapisi emas 24 karat selain keretanya yang mencapai 7000 buah. Dia juga memiliki tempat tinggal terbesar di dunia, dengan 1700 bilik. Untuk pernikahan Hafizah dengan YAM Pengiran Anak Haji Mohammad Ruzaini, Bolkiah wang mencapai USD 20 juta
Sheikha Hanadi bint Nasser Al Thani
4. Sheikha Hanadi bint Nasser Al Thani
 Seorang banker, investor dan pengusaha real estate adalah pekerjaan dari Sheikha Hanadi yang kini menjadi salah satu pengusaha wanita tersukses dalam perekonomian Qatar. Dia juga menjadi penasihat khusus bank Standard Chartered. Seakan kurang, Hanadi adalah CEO dari projek pengembangan Al Waab City Real Estate. Hanadi kini juga terdaftar sebagai wakil CEO dari grup Nasser bin Khaled Al Thani & Sons. Sekalipun tak pernah diungkapkan oleh Hanadi, pundi-pundi kekayaan keluarga Thani mencapai lebih dari USD 15 bilion
 Sheikha Maitha bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum
5. Sheikha Maitha bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum
Sheikha asal Dubai ini sangat mempesona kerana di balik parasnya yang cantik dia adalah atlet karate dan taekwondo. Lahir pada 5 March 1980 (33), Maitha adalah putri dariSheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Perdana Menteri sekaligus Wakil Presiden Uni Emirat Arab dan monarki konstitusional Dubai.
Mohammed adalah pemegang saham terbesar di banyak perusahaan semenjak tahun 2006. Kekayaan keluarga Mohammed disebut lebih dari USD 40 bilion. Seakan tak ingin hidup dalam gelimangan kekayaan ayahnya, Maitha membuktikan dia juga berprestasi dengan meraih pingat perak di Asian Games 2006.
 Ameerah Al Taweel
6. Ameerah Al Taweel
Puteri Arab Saudi sekaligus seorang dermawan cantik bernama Ameera Al Taweel ini lahir pada 6 November 1983 (30). Dia adalah istri dari Pangeran Al Waleed bin Talal, anggota keluarga kerajaan Arab Saudi. Al Waleed yang kini berusia 58 tahun adalah seorang pebisnis dan ada di posisi ke-26 dalam daftar lelaki terkaya di dunia versi majalah Forbes dengan daftar kekayaan bersih lebih dari USD 20-25 bilion. Dia kini sebagai salah satu manusia paling berpengaruh di Arab. Sang Pangeran adalah pengasas sekaligus pemilik Perusahaan Kingdom Holding.
Sultanah Nur Zahirah
7. Sultanah Nur Zahirah
Ratu Terengganu, Nur Zahirah adalah istri dari Raja Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin. Nur sendiri terlahir pada 7 Desember 1973 (40) dan dia adalah Permaisuri ke-13 di Malaysia (2006-2011).
Meskipun keluarga Kerajaan tak pernah mengungkapkan nilai kekayaan mereka, dari berbagai sumber disebutkan jika pundi-pundi kewangan bangsawan Terengganu ini lebih dari USD 15 bilion
Fathima Kulsum Zohar Godabari
8. Fathima Kulsum Zohar Godabari
Sebelumnya dipimpin oleh seorang Pangeran, kini Fathima Kulsum resmi menjadi Ratu kerajaan Arab Saudi. Menjadi salah satu anggota keluarga kerajaan terkaya di dunia, Fathima adalah istri dari Sheikh Avdi Al Muhammad. Paras cantik mempesona Fathima sebelumnya tak pernah ada yang tahu dan keindahan ragawinya selalu misterius serta tersembunyi. Namun kini wajah-wajah cantik Fathima sempat terungkap di internet. Sebagai negara OPEC terkaya, Arab Saudi menguasai 39% cadangan minyak OPEC. 
Monday, 23 March 2015
23:32 0

hadiah ulang tahun pekahwinan yang mengejutkan




Lensa Insta

Tarikh perkahwinan merupakan sesuatu yang amat bermakna bagi pasangan yang berkahwin. Mana taknya, ia mempunyai nilai sentimental buat setiap pasangan suami isteri.
Sedar atau tidak, rupanya-rupanya usia rumahtangga pasangan pemain bola sepak negara, Aidil Zafuan dan Zarema Zainal sudah menjangkau usia setahun.
Kalau korang nak tahu, Zarema ada buat kejutan khas buat Aidil tau! Kejutannya ialah…

Vespa Merah Buat Suami Tercinta


Tadaa… inilah hadiah paling sweet dan rare dari seorang isteri buat suami. Suka betul kami melihat kebahagiaan love bird ni.
Merah warna sehangat cinta mereka gitew! Nanti bolehlah Aidil bawa Zarema jalan-jalan keliling Johor dengan vespa cinta ini.
Tangan ni gatal je nak tahu berapa harga Vespa ni, sekali google lebih RM10,000. Kalau kami yang marhaen ni, setakat beli replika vespa jela jawabnya. Hihi.

Ucapan Ikhlas Seorang Isteri


Dapat kami rasakan perasaan cinta yang mendalam seorang isteri kepada suaminya. Tak percaya? Bacalah kapsyen yang ditulis. Sangat menyentuh perasaan.
Kami di OHBULAN! turut mendoakan kebahagiaan pasangan ini. Semoga rumahtangga kalian akan kekal ke akhir hayat ya.credit ohbulan
Friday, 20 March 2015